Zondag 6 augustus.

We zijn we naar Trittenheim gegaan, het was negen kilometer een hele reis.

Het was er druk er waren nog maar een paar plaatsjes over wel aan het water.

Na de middag hebben we de fietsen van de camper gehaald. We zijn eerst naar Neumagen Drohn gegaan, daarna door naar Piespoort. Daar de brug over naar Oud Piespoort en weer terug naar Trittenheim.

Het is de zomer toch heel anders als in de herfst. In de herfst wordt er druiven geplukt, en je ruikt de pulpgisting van de druiven. En er zijn nu ook nog geen noten om te rapen.

 

Maandag 7 augustus.

Het is vandaag mooi weer om te lopen. De wandeling hebben we ook een keer in de herfst gedaan. Het was een hele klim het is raar maar we moeten altijd omhoog. We kwamen bij een restaurant uit waar een bankje stond. Daar hebben we lekker van het uitzicht genoten. Daarna door een bos naar de andere kant van de heuvel. Het wandelpad ging tussen de druiven door terug naar Trittenheim. 

Het weer gaat morgen veranderen we gaan terug naar Nederland.

 

Dinsdag 8 augustus.

Het was nog droog toen we vertrokken. Druk was het op de snelweg en op veel plaatsen wegwerkzaamheden. We wilden naar een cp bij Hoge Hexel vlakbij Wierden.

De cp ligt ongeveer vier km van het dorpje midden in de boes.

Het is een mooie cp met uitzicht, het is alleen jammer dat de beheerden er een toiletgebouw maakt. Het heeft de hele middag geregend. Lekker in de camper zitten lezen.

 

Woensdag 9 augustus.

Vanmorgen op de fiets naar Wierden om boodschap. Vanmiddag naar Vriezenveen naar de DA drogist, Wil haar cramberie pillen waren op. En zijn via knooppunten weer terug naar de cp gegaan.

 

Donderdag 10 augustus.

Gwenda en Robbert staan in Hattem op de camping. Wij gaan vandaag ook naar Hattem op de cp.  Hattem is een mooi oud vestingstadje, moet je een keer gezien hebben. S`middags zijn we op de fiets naar de camping gegaan. We waren uitgenodigd om te blijven eten. De kinderen hebben het best naar de zin op de camping. Er is ook van alles voor ze te doen. En er is een zwembad, dat is altijd goed.

Het is erg gezellig geweest, we waren voor donker weer terug bij de camper.

 

Vrijdag 11 augustus.

We gaan vandaag naar Groningen, we wilden even bij Astrasat langs om te vragen of onze controller van de schotel geschikt was om de Eutelsateliet te ontvangen. Nu dat was hij niet of er moest een update gedaan worden. Alleen was en man die dat moest doen op vakantie.

We zijn naar de cp Kardingen gegaan, na de middag de stad in op de fiets om een boodschap. Er moest nog een kaart van Frankrijk komen. Het adres van de Zwerver hadden we op de app en zo zijn we er heen gegaan.

We hadden met Gerard en Margot op de cp afgesproken. Die hadden de reis naar Zweden/Noorwegen er op zitten. We hebben nog lang buiten gezeten en veel gehoord van de reis. Misschien gaan wij dat volgend jaar wel doen.

 

Zaterdag 12 augustus.

Nog even tot na de koffie bij elkaar gezeten en zijn toen weer naar huis gegaan.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~